No saps per on començar a l’hora de buscar persones que portin la comptabilitat i les finances del teu negoci?

T’ajudem a buscar la persona amb experiència comptable i financera que t’ajudi a portar els números del teu negoci.

perfil comptable o financer

Què s’ha de tenir en compte a l’hora de seleccionar un perfil comptable o financer?

D’una bona comptabilitat dependrà el futur del teu negoci, perquè portar bé els números de l’empresa és l’única via per poder saber la viabilitat a curt, mig i llarg termini.

un

Coneixements

Sense dubte, hem de parlar amb una persona amant dels números, amb passió per la comptabilitat i que estigui cent per cent implicada en els comptes.

dos

Analítica

Es poden veure números, però la persona no sap analitzar-los, no estem parlant de comptabilitat. És important que pugui interpretar les xifres i saber com prendre decisions.

tres

Meticulositat

Treballar en comptabilitat requereix metodologia i meticulositat. No podem confiar la gestió de comptes a una persona que no compti amb aquesta qualitat.

cuatro

Visió

La visió és fonamental per poder prendre decisions amb les dades obtingudes a curt, mig i llarg termini. Ha de ser una persona que no tingui por d’oferir la seva visió al gerent.

cinco

Responsabilitat

La responsabilitat és imprescindible per un perfil comptable. De la seva bona gestió dependrà l’èxit del negoci i la presa de decisions més encertada en cada moment.

seis

Discreció

Pocs tenen en compte aquesta qualitat, però és fonamental. Una persona que treballa amb la comptabilitat d’una empresa ha de ser discreta i estar compromesa amb el negoci.

Saps quines són les principals qualitats que cerquen les empreses per seleccionar un perfil comptable o financer?

La comptabilitat i les finances no són, ni de bon tros, una tasca fàcil i, sobretot, no és apta per tothom i les empreses ho saben.

Per aquest motiu, en el moment de seleccionar un/a candidat/a per cobrir una vacant al departament de comptabilitat o el departament financer, s’ha de tenir molt clar el que es necessita, en funció del volum de treball, la quantitat de dades a analitzar, etc.

nuve de palabras
championship

T’avisem quan trobem el teu perfil comptable o financer ideal!

comptable o financera!

T’ajudem a cobrir la teva vacant comptable o financera!

Notícies ben fresques per a tu:

Guia pràctica per a la gestió financera d’empreses comercials: Incrementa la salut econòmica del teu negoci

En el món empresarial, la gestió financera és un pilar fonamental per a l'èxit a llarg termini. [...]

Destacar en una Entrevista del Sector Financer: Repte o Oportunitat?

En el món competitiu del sector financer, on les habilitats i el coneixement especialitzat són imprescindibles, destacar en una entrevista pot ser t [...]

Construeix relacions sòlides: Estratègies de Networking per a professionals comercials

En el competitiu món del comerç, la capacitat d'establir i mantenir connexions valuoses pot ser la clau per a l'èxit professional. [...]

Descobreix el camí cap a la teva pròxima ocupació: Estratègies efectives per trobar feina

La cerca d'ocupació pot ser un camí llarg i frustrant, però amb una estratègia ben planificada i una mentalitat positiva, pots obrir portes cap a [...]

Vols parlar amb nosaltres?

Estem a la teva disposició!